Felicitari personalizate

...cu personalitate! Felicitari postale unicat, pentru aniversari precum zile de nastere, botez, nunta, zile de nume.

Testeaza gratuit produsul finit prin aplicatia noastra!


Felicitare pliabila clasica

Felicitarea dubla clasica in format de 140 x 100 mm. Hartie de calitate superioara 300g/mp. Poate fi personalizata pe o parte si pe ambele parti cu modele de design atractive si text. Un model se livreaza in set de 10 bucati cu plicuri.

Felicitare pliabila XL - pe muchia lunga


Felicitari individuale in format panoramic. Felicitarea foto dubla in format XL 210 x 105 mm. Hartie de inalta calitate 300g/mp, faltat lung. Poate fi personalizata pe o parte si pe ambele parti cu modele de design atractive si text. Un model se livreaza in set de 10 bucati cu plicuri.

Felicitare pliabila XL - pe muchia scurta


Felicitari individuale in format panoramic. Felicitarea foto dubla in format panoramic 210 x 105 mm. Hartie de inalta calitate 300g/mp. Poate fi personalizata pe o parte si pe ambele parti cu modele de design atractive si text. Un model se livreaza in set de 10 bucati cu plicuri.

Carte postala

Pentru amintiri durabile. Felicitarea stralucitoare in format 102 x 190 mm pe hartie de calitate superioara. Poate fi pesonalizata pe partea de fata cu modele de design atractive si text. Un model se livreaza in set de 10 bucati cu plicuri.

  • Fotografii si texte personale
  • Peste 50 de modele
  • Pe hartie fotografica
  • Set de 10 bucati

Preturi

Denumire

Pret

Felicitari (10xbuc.)

19.9 LEI


‚Äč

Pentru efectuarea de comenzi, descarca gratuit programul XOXO care te ajuta sa descoperi o gama larga de posibilitati. Sigur vei fi incantat.