Cani personalizate

Ideale pentru a savura o cafea, suc, ceai sau orice iti place!
Savureaza bautura preferata zi de zi!

Testeaza gratuit produsul finit prin aplicatia noastra!


Nu numai pentru cafea - cana ta cu imaginea preferata si design-ul special ales. Decoreaza-ti fotografia preferata cu ajutorul modelelor noastre de design atractive pe cana ta personala. Aceasta poate fi ulterior spalata in masina de spalat vase si are o inaltime de 9.5 cm.

Interior colorat


Transforma-ti fotocadoul tau personal in unul mai select cu ajutorul unui design panoramic personalizat. Canile de ceramica colorate in interior cu albastru, rosu, verde, galben sau negru cu fotografia ta preferata. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase si are o inaltime de 9.5 cm.

Cana ta magica


Transforma-ti fotocadoul tau personal intr-unul mai select cu ajutorul unui design panoramic personalizat. Fa o magie cu ajutorul fotocadourilor! Cana de ceramica arata fotografia individualizata daca umpli cana cu lichid cald. Daca aceasta se raceste, devine din nou la culoarea initiala - negru. Aceasta se poate repeta ori de cate ori doresti.

Halba de berePentru iubitorii acestei bauturi - cana de bere cu fotografia prefarata si cu un design modern. Decoreaza fotografia individuala cu ajutorul modelelor noastre de design atractive pe cana de ceramica traditionala pentru bere. Cana de 0.5 L se poate spala la masina de spalat vase si are o inaltime de 13.5 cm.

Preturi

Denumire

Pret

Cana simpla

27.9 LEI

Cana interior color

47.9 LEI

Cana magica

55.5 LEI

Halba de bere

LEI


‚Äč

Ziua ta poate fi mai frumoasa daca la micul dejun bei din cana ta personalizata cu poza celor dragi tie. Poti avea cana personalizata sau halba de bere cu poza ta preferata descarcand softul. Este comod si este cel mai simplu mod de a comanda.