Best sellerele noastre

Fa o bucurie celor dragi si ofera-le cele mai vandute cadouri foto disponibile la Xoxo! Orice persoana speciala merita un prilej de a-i arata recunostinta.

Testeaza gratuit produsul finit prin aplicatia noastra!


Felicitare pliabila clasica

Felicitarea dubla clasica in format de 140 x 100 mm. Hartie de calitate superioara 300g/mp. Poate fi personalizata pe o parte si pe ambele parti cu modele de design atractive si text. Un model se livreaza in set de 10 bucati cu plicuri.

Pret

19.9 LEI

Cana

Nu numai pentru cafea - Cana ta cu imaginea ta preferata si design special. Decoreaza-ti fotografia preferata cu ajutorul modelelor noastre de design atractive pe cana ta personala. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase.

Pret

27.9 LEI

Calendar decorativ perete A3

Calendarul de perete extramare, format A3 cu marimea 29,7 x 42 de cm, nu ramane neobservat. Pune cele mai frumoase fotografii in centrul atentiei si arata rudelor si prietenilor fotocreativitatea de care dispui.

Pret

77.5 LEI

Mouse-Pad

Creeaza-ti mouse-pad-ul tau cu ajutorul modelelor de design splendide. Pentru a fi si mai placut la locul de munca, foloseste designele variate si creeaza-ti mouse pad-ul tau dupa bunul tau plac.

Pret

30.9 LEI

Jucarie cerb


Pentru cei carora le place sa se alinte - cerbul din plus cu imaginea ta preferata pe tricou. Incearca acest cadou si observa cat de potrivit este aceasta jucarie moale pentru a face orice copil fericit. Facut din poliester 100%.

Pret

44 LEI


Aceste produse pot fi cadoul perfect pentru cei dragi. Poti imprima pe tricoul cerbului, poti cumpara cana si sa o decorezi cu fotografia preferata; la fel procedezi cu mouse-pad-ul, calendarul. Felicitarea este, de asemenea, o alegere deosebita. Cu ajutorul aplicatiei noastre vei putea testa si avea aceste best-sellere foarte usor si chiar intr-un mod distractiv!